300

4 pachete în stoc

Grăbește-te să comanzi
produs inovativ
Goji cream
La un preț record!

49 .
98 .

50% reducere

Componentele cremei fac ridurile
să dispară în 14 ZILE!
Cum funcționează
Goji Cream?
Nu conține hormoni
la
după

S-a demonstrat clinic că Goji Cream oprește procesul de îmbătrânire a celulelor și normalizează funcționare lor. Spectrul larg de vitamine, minerale și BIOTINĂ conținute de cremă compun o moleculă grea care permite penetrarea în straturile adânci ale pielii pentru a face influența Goji Cream maxim de eficientă.
Aminoacizii conținuți de fructele Goji au un puternic efect antioxidant. Acest lucru face posibilă funcționarea eficientă a cremei timp de 24 de ore. Aminoacizii funcționează ca un burete care absoarbe pierderea de apă transepidermică și facilitează hidratarea adâncă a pielii și reducerea ridurilor în timp record.

Aminoacizii conținuți de fructele Goji au un puternic efect antioxidant. Acest lucru face posibilă funcționarea eficientă a cremei timp de 24 de ore. Aminoacizii funcționează ca un burete care absoarbe pierderea de apă transepidermică și facilitează hidratarea adâncă a pielii și reducerea ridurilor în timp record.

Conține diverse ingrediente pentru a te proteja de radiațiile UV și a reface elementele biologice activ, care restructurează celulele pielii.

Ajută la prevenirea reapariției ridurilor prin îmbogățirea pielii feței și a gâtului cu un număr mare de vitamine, microelemente și aminoacizi.

Intensifică producția naturală de colagen în straturile adânci ale pielii. Goji cream ajută la redobândirea elasticității și tinereții în cel mai scurt timp posibil!

Etape de aplicare
Goji Cream
Să devii cu 10 ani mai tânără
- în 14 zile este acum posibil!
Pasul 1

Curăță ușor pielea de cosmetice și mizerie folosind produse de curățare a feței sau un tonic.

Pasul 2

Aplică crema pe pielea curată cu mișcări circulare de masaj, evitând zonele din jurul ochilor.

Pasul 3

Pielea devine imediat tonifiată și hidratată profund. Crema continuă să funcționeze activ timp de 24 de ore de la aplicare.

De ce sunt periculoase ridurile?
Wikipedia gratuit

Ridurile sunt cute vizibile ale pielii, care apar din cauza activității excesive a mușchilor de expresie, când pielea își pierde elasticitatea și suplețea și din alte cauze. Pielea e elastică datorită fibrei de colagen conținută în dermă și moleculelor de acid hialuronic localizate între acestea, care sunt responsabile de suplețe. Ridurile blochează vasele de sânge, afectând circulația sângelui și a limfelor în piele. Pielea nu primește oxigen, apar riduri noi și cele vechi devin mai adânci. Dacă nu e tratată, problema devine ireversibilă.Metode de a lupta împotriva ridurilor: creme, măști, injecții cu Botox, exfoliere chimică și operații plastice. Ultimele trei metode sunt considerate ca fiind cele mai periculoase.

Морщины - видимые складки кожи, возникающие в результате избыточной активности мимических мышц, потерей кожей эластичности, упругости и других причин. Эластичность коже придают содержащиеся в дерме волокна коллагена, а упругость — расположенные между ними молекулы гиалуроновой кислоты.
Морщины перекрывают кровеносные сосуды, ухудшая циркуляцию крови и лимфы в коже. К коже не поступает кислород и появляются новые морщины, а старые становятся глубже. При отсутствии лечения процесс необратим.
Методы борьбы с морщинами: крема, маски, инъекции ботокса, химический пилинг и пластические операции. หลังจากдние три метода считаются наиболее опасными.
Sănătatea fructelor
goji
Să devii cu 10 ani mai tânără
- în 14 zile este acum posibil!
Contrar afirmațiilor comercianților, fructele uscate aproape că nu conțin vitamina C. Pentru a primi cantitatea de antioxidanți care e conținută într-un măr roșu obișnuit, o persoană trebuie să mănânce mai mult de 1 kg de fructe uscate. În același timp, cantitatea de vitamina C din fructele proaspete e de 500 de ori mai mare decât în portocale.
Opinia
profesioniștilor
Să devii cu 10 ani mai tânără
- în 14 zile este acum posibil!

Chris Bishop

Specialist șef
al dezvoltării gamei produselor de cosmetică
al companiei Hendel

la

după

Preferăm să folosim doar componente naturale în procesul de fabricare a produselor noastre. Compania Hendel folosește metode inovative în crearea unei game de succes de produse de îngrijire a pielii.

Înainte de a fi distribuite, cosmeticele noastre sunt supuse controlului dermatologilor și testelor clinice. Goji Cream s-a dovedit a fi foarte eficientă în lupta cu ridurile și asigurarea efectului de întinerire.
 • 97 din 100 de persoane care au fost implicate în teste au raportat că au văzut efectul după prima aplicare.
 • 93% dintre oameni au raportat că ridurile de suprafață au dispărut la 10 zile după ce crema a fost folosită prima dată
Recenzii
Să devii cu 10 ani mai tânără
- în 14 zile este acum posibil!
 • la după

  Îmi place medicina chinezească și încerc să cumpăr creme de față chinezești. Cu siguranță sunt mai bune decât cremele obișnuite, deoarece 5000 de ani de istorie chinezească le-a asigurat experiență în conservarea frumuseții. Am 50 de ani deja și recent calitatea și elasticitatea pielii mele au început să-mi dea bătăi de cap. Am mai multe riduri sub bărbie, pe frunte sau pe osul nasului.

  Cosmeticiana mea mi-a recomandat Goji cream. Ea a spus că e un produs inovativ și e bazat pe metoda de întinerire tradițională chinezească, care sunt fructele goji. După două săptămâni de folosire, pielea mea chiar a devenit mai elastică și ridurile s-au netezit. Acum folosesc crema în mod regulat.

 • la după

  Pot recomanda cu încredere Goji Cream femeilor în vârstă, deoarece chiar ajută. Goji e un produs interesant. Fructele conțin multe componente magice, deci nu e surprinzător că pot ține piept și ridurilor.

  Mama unui elev mi-a dat acest produs, am folosit multe produse, dar nu mi-am văzut pielea niciodată tonifiată atât de repede și laba gâștei și liniile fine netezite atât de bine. O folosesc de două săptămâni și văd efectul. Sper că va lupta cu ridurile adânci odată cu timpul.

 • la după

  Îmi place tot ce e nou, în consecință nu am putut rata un asemenea produs nou precum inovativa Goji Cream. Am aproape 60 de ani și fața mea încă arată bine doar datorită faptului că am grijă de ea.Ce pot spune?

  Crema are o textură plăcută, nu e lipicioasă, se absoarbe rapid și netezește repede ridurile, ca un fier de călcat fierbinte. M-am bucurat de un efect vizibil după câteva săptămâni. E perfectă pentru pielea mea.